Mun lempparilaukku

 Kuten olet ehkä huomannut, tykkään tehdä laukkuja. Laukku on minulle tärkeä kapine - tavarat kulkevat siinä mukana, mutta kiva laukku myös piristää asua. Laukkuja mulla on melko paljon ja aika monta olen niitä tehnyt muillekkin. Laukkuja on moneen tarkoitukseen - pieniä, suuria, arkisia, juhlavia. Käytän nykyisin käytännössä vain itse tekemiäni laukkuja. Uusia laukkumalleja myös muhii päässä, mutta niistä lisää kun ehdin toteutusvaiheeseen🙃. Mutta mikä on se tämän hetken lemppari - minun The laukku? Yksi lempparini on ehdottomasti tietokonelaukkuni. Teen jonkin verran töitä myös kotona, joten tietokone kulkee usein mukana. Laukku on osoittautunut käytössä tosi toimivaksi. Huovutettu materiaali ei veny ja isoon etutaskuun on helppo sujauttaa pikkutavaraa kuten silmälasikotelo. Laukku on tosi toimiva.Vapaa-aikana käytän eniten huovutettua Villi-laukkua. Se on kätevä - helppo heittää olan yli ja mukan mahtuu kaikki tarpeellinen. Tähän aikaan vuodesta auto on usein likainen (varsinkin minulla, kun autopesu on paikka, johon en vaan mitenkään ehdi) ja pyyhkäisen vaatteiden lisäksi laukun usein ohi mennessäni auton kylkeen. Lika lähtee laukusta helposti vedellä ja pesuaineella ja laukku pysyy kuosissaan. Luottolaukku❤️
Enkä voi kirjoittaa laukuista mainitsematta kauneinta laukkuani - se on tämä suloinen huovutettu laukku, jossa on pitsiläppä. Se vaan on❤️.Kevät tulee kovaa vauhtia ja siksi on pakko nostaa esiin myös viime kesän lempparini - pellavanarusta virkattu kassi. Tämä laukku ei taida selityksiä kaivata - sen ohje on suosituin laukkuohjeeni. Sitä on luettu reilusti yli 10 000 kertaa. Tykkään laukusta, koska se on kivan rento ja silti tarpeeksi fiini vähän parempaankin kesämenoon. Ja pellava nyt vaan on mun lempparimateriaali. Ja toinen kesälemppari on tämä vanhoista vintage-sangoista ja kalalangasta virkattu laukku. Tässä mua viehättää menneen maailman tunnelma, jokin selittämätön söpöys. 

Huomaatko muuten, että melkein kaikki suosikkilaukut ovat oransseja...Mutta sitten se mun The laukku. Olin viime talvena useassa vähän virallisemmassa tilaisuudessa mieheni avecina ja lähes aina mukaan tarttui tämä laukku. Saman laukun nappasin usein mukaan myös lähtiessäni teatteriin ja ystävien kanssa ulos syömään. En oikein osaa selittää mikä tässä laukussa niin paljon viehättää - värit, materiaalin tuntuma vai ulkonäkö tai ehkä ne kaikki yhdessä. Laukku on virkattu Scheepjes Secret Garden- langasta värinä 701 Hidden Pathway. Materiaali on silkin, puuvillan ja polyesterin sekoitus. Ehkä se on tuo Salainen puutarha ja sinne vievä piilotettu polku, joka minut on lumonnut?Millainen Sinun lempilaukkusi on ja mikä siitä tekee lempparin?
 

6 kommenttia

 1. Hieno juttu jälkeen kerran😊👍💚, sanoo Pirjo

  VastaaPoista
 2. Ompa kauniita, eikä mitään tusinatuotantoa. Tsemppiä ❤️

  VastaaPoista
 3. Jestas sentään! Miten ihania laukkuja, koruja...oi että :) Ja tuo pitsiläppäinen laukkusi sai sydämeni lyömään kaksi ylimääräistä sykäystä ihastuksesta, kun se sivua kelatessani tuli eteeni :) Se on kyllä "selittämättömällä tavalla" suloinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjukka/VirkkausKoukussa30. toukokuuta 2023 klo 22.42

   Kiitos ihanasta kommentista❤️

   Poista

Professional Blog Designs by pipdig