Tuotteet ja jälleenmyyjätJälleenmyyjät


Taito Shop, Turku - Villi-laukkuja

Kello- ja Korumuseo Kruunu, Espoo - betonikoruja ja luonnonvärjättyjä puukoruja


Tuotteita voit ostaa jälleenmyyjiltä tai tiedustelemalla sähköpostitse: marjukka@virkkauskoukussa.fi.

Tuotteet

Kaikki tuotteet on käsin tehty Suomen Turussa ja niillä on avainlippu🇫🇮.


Huovutettu patalappu

Paksu patalappu on 100 % huovutettua villaa, irrotettava lenkki on nahkaa. 
Tällä hetkellä löytyy värissä; joulunpunainen, tumma vihreä, salvia, agave, beige, ruskea ja okra

Patalapun pesu: irrota nahkalenkki ja pese varovasti käsin 30 C. Huuhtele runsaassa vedessä, puristele vesi varovasti ja muotoile patalappu muotoonsa. Tasokuivaus.
Betonikorut

Betonikoruissa betonin rouheus ja ripaus kimallusta luo ihanan kontrastin. Korut tehdään käsityönä, joten jokainen koru on yksilöllinen.

Kaunis betonikoru sopii asun kuin asun kanssa. Se on myös ihana lahja laatua arvostavalle.

Materiaali: korubetoni, lasimurske (ruskeat), glitterliima (hopeiset), ekologinen kimalle (mustat), mattalakka, RST/hopeoitu, korvakorukoukut hopeaa, osassa kaulakoruista RST-palloketju, osassa vahattu puuvillanaru


Hoito: Korubetoni kestää vesiroiskeita, mutta vältä korun kastelemista. Hajuvesi ja muut vastaavat kemikaalit voivat värjätä korun. Korubetoni ei myöskään kestä kovia kolhuja vaikka betonia onkin. Korubetoni on erittäin kevyttä ja mukava käyttää.
Luonnonväreillä värjätyt puukorut

Sillä sipuli -puukorut on käsin tehty puuhelmistä ja vanerirenkaista, jotka on värjätty luonnonväreillä kuten sipulilla, kahvilla, sinipuulla ja värimataralla. Korun pinta on öljytty.

Materiaali: käsin luonnonväreillä värjätty puu, parafiiniöljy, joustolanka, korumetalli, korvakorukoukut hopeaa

Hoito: Säilytys suoralta auringonvalolta suojattuna. Pidä korusi kuivana. Poista korusi aina ennen pesua. Tarvittaessa puuosat voi öljytä parafiiniöljyllä.

Villi-laukku

Villi -käsintehty laukku on ihanan suloinen ja pirteä pikkulaukku – herkullisissa väreissä. Laukku on ihan paras pakkasella - 100% huovutettu villa pitää kännykän lämpimänä ja toimintakunnossa. Huovutus tekee laukusta tiiviin, joten se ei veny käytössä. Villi on täydellinen valinta niin arkeen kuin pieneen juhlaankin.

Pieneen laukkuun mahtuu kaikki tarpeellinen; puhelin, avaimet, pieni korttikotelo/kukkaro ja tietysti huulipuna. Olkahihna on irrotettava, joten laukkua voi käyttää myös pienenä pussukkana tai säilyttää  isommassa laukussa tärkeitä pikkutavaroita.

Laukussa on irrotettava musta polypropeenihihna tai vaihtoehtoisesti metalliketjuhihna. Pituus n. 120 cm. Laukun noin mitat: leveys 19 cm, korkeus 18 cm

Materiaali: huovutettu 100% villa

 


Alhaalta keskeltä: oranssi, keltainen, petrooli, sähkönsininen, siniharmaa, oliivi, salvia, vaaleaoliivi, punainen, marjapuuro, vaaleanpunainen
Tilauksesta mm. laukkuja

Ota yhteyttä; marjukka@virkkauskoukussa.fiEi kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig