Myynnissä

Jälleenmyyjät


Sylvi Salonen OY, Turku - betonikoruja, patalappuja ja Villi-laukkuja

Taito Shop, Turku - Villi-laukkujaTuotteita voit ostaa jälleenmyyjiltä tai tilaamalla sähköpostitse: marjukka@virkkauskoukussa.fi.


Tuotteet

Kaikki tuotteet on käsin tehty Suomen Turussa ja niillä on avainlippu🇫🇮.


Betonikorut

Betonikoruissa betonin rouheus ja ripaus kimallusta luo ihanan kontrastin. Korut tehdään käsityönä, joten jokainen koru on yksilöllinen.

Kaunis betonikoru sopii asun kuin asun kanssa. Se on myös ihana lahja laatua arvostavalle.

Materiaali: korubetoni, lasimurske (ruskeat), glitterliima (hopeiset), ekologinen kimalle (mustat), mattalakka, RST/hopeoitu, korvakorukoukut hopeaa, osassa kaulakoruista RST-palloketju, osassa vahattu puuvillanaru


Hoito: Korubetoni kestää vesiroiskeita, mutta vältä korun kastelemista. Hajuvesi ja muut vastaavat kemikaalit voivat värjätä korun. Korubetoni ei myöskään kestä kovia kolhuja vaikka betonia onkin. Korubetoni on erittäin kevyttä ja mukava käyttää.
Luonnonväreillä värjätyt puukorut

Sillä sipuli -puukorut on käsin tehty puuhelmistä ja vanerirenkaista, jotka on värjätty luonnonväreillä kuten sipulilla ja kahvilla. Värikkäät korut on värjätty sinipuulla ja värimataralla. Korun pinta on öljytty.

Materiaali: käsin luonnonväreillä värjätty puu, parafiiniöljy, joustolanka, korumetalli, korvakorukoukut hopeaa

Hoito: Säilytys suoralta auringonvalolta suojattuna. Pidä korusi kuivana. Poista korusi aina ennen pesua. Tarvittaessa puuosat voi öljytä parafiiniöljyllä.

Villi-laukku

Villi -käsintehty laukku on ihanan suloinen ja pirteä pikkulaukku – herkullisissa väreissä. Laukku on ihan paras pakkasella - 100% huovutettu villa pitää kännykän lämpimänä ja toimintakunnossa. Huovutus tekee laukusta tiiviin, joten se ei veny käytössä. Villi on täydellinen valinta niin arkeen kuin pieneen juhlaankin.

Pieneen laukkuun mahtuu kaikki tarpeellinen; puhelin, avaimet, pieni korttikotelo/kukkaro ja tietysti huulipuna. Olkahihna on irrotettava, joten laukkua voi käyttää myös pienenä pussukkana tai säilyttää  isommassa laukussa tärkeitä pikkutavaroita.

Laukussa on irrotettava musta polypropeenihihna tai vaihtoehtoisesti metalliketjuhihna. Pituus n. 120 cm. Laukun noin mitat: leveys 19 cm, korkeus 18 cm

Materiaali: huovutettu 100% villa

 

Aalto-patalappu

Aalto-patalappu on arkinen keittiöväline ja samalla kaunis sisustusesine. Patalappu on muhkean paksu ja sitä löytyy useassa ihanassa värissä. Patalappu on virkattu ja huovutettu, ripustuslenkki on nahkaa. Käsin tehty patalappu on ihana lahja.
Mitat noin 17 x 17 cm.

Hoito-ohje: Patalapun voi pestä haaleassa vedessä (30 astetta). Liota patalappua noin 10 min ja huuhtele hyvin haalealla vedellä. Puristele varovasti vettä pois ja muotoile patalappu takaisin muotoonsa. Kuivata tason päällä. Nahkalenkin voi irrottaa pesun ajaksi ja ruuvata taas takaisin.

Tilauksesta mm. laukkuja

Ota yhteyttä; marjukka@virkkauskoukussa.fiEi kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig