Kodin jouluasu ja kiitos kuluneesta vuodesta

Puen kotia jouluasuun ja mietin samalla kulunutta vuotta. Palaan muistoissa alkukevääseen. Päätös blogin perustamisesta syntyi pikkuhiljaa. Luin paljon kirjoituksia siitä, miten blogia kannattaa kirjoittaa, mikä on hyvä alusta blogille jne. Yksi mieleeni jäänyt ohje oli, että kun aloittaa blogin, kirjoituksia pitää olla valmiina useampi. Se oli hyvä neuvo. Kirjoitan edelleen blogikirjoituksia etukäteen ja annan niiden muhia päässä. Käyn välillä lukemassa tekstin uudelleen ja teen milloin enemmän milloin vähemmän korjauksia. 

 


Nyt kun vuosi on vaihtumassa, on hyvä tehdä pieni ”välitilinpäätös”. Miten on mennyt ja mitä jatkossa? Vuosi on ollut monella tavalla erikoinen. Maailma muuttuu ja me sen mukana. Käsityöt kiinnostavat tällä hetkellä yhä useampia. Siihen on varmasti monta syytä, tämä kotoilu on varmasti yksi niistä.Kun aloitin, olin hyvin epävarma tekstien suhteen. Kirjoittaessa rohkeus on lisääntynyt ja saamallani positiivisella palautteella on tietysti merkitystä. Pikkuhiljaa olen yrittänyt ja yritän edelleen tuoda enemmän ”itseäni” mukaan juttuihin.


”Jos mistelin alta sä kuljet ja hetkeksi silmäsi suljet,
saatat saada sä suukkosen soman ja hyvän joulumielen ikioman.”

 

Blogin tekstejä on tähän mennessä luettu yli 44 000 kertaa ja viimeisen kuukauden aikana kävijöitä on ollut melkein 7 000 - siis 7 000 eri kävijää. Olen hämmentynyt! Blogin ylivoimaisesti luetuin juttu on ollut Kaunista kotiin - virkatut ruukut. Ihan kärkipäässä on myös juttu Virkkaus kiinnostaa - mistä aloitan? 

Kaikkea kivaa on tullut virkattua vuoden aikana, oma suosikkini on ihanan värikäs Villi-laukku, niitä minulla on muutama eri värinen ja käytän laukkua lähes joka päivä. Toinen suosikkini on tämä kesäkassi. Laukusta tuli niin suosittu, että vaikka niitä useamman tein, itselleni ei jäänyt yhtään.
Päällimmäisenä tunteena tätä vuotta muistellessa on kiitollisuus - iso kiitos Sinulle lukijani♥️. Arvostan jokaista klikkausta ja tykkäystä niin Facebookissa, Instagramissa kuin täällä blogissa. Kiitos myös kaikista kommenteista ja palautteesta! 

Haluan kiittää myös miestäni, joka jaksaa aina auttaa ja kannustaa♥️. Monet kävelyretket ovat keskeytyneet käsitöitä milloin minkäkin kannon päällä kuvaten. Kiitokset myös äidilleni, Caritalle ja monille muille ystäville neuvoista ja tuesta! Iso kiitos myös jälleenmyyjille Butik TurkuVilla Kuuva ja Sylvi Salonen OyMiten tästä eteenpäin, mitä ensi vuonna on luvassa? Minulla on pari isohkoa virkkaustyötä kesken ja useampi pienempi, joten virkkauksista on juttua tulossa edelleen - VirkkausKoukussa kun olen🙃. Seuraavaksi tsemppaan nuo keskeneräiset työt valmiiksi. Mutta luvassa on myös muuta - ehkä vähän kattausideoita, jotain sisustukseen liittyvääkin saatan sivuta. Ehkä blogissa pohditaan miten kaikki lankaröykkiöt saadaan mahtumaan työhuoneeseen ja vielä järjestykseen😅. Eli uusia juttuja on tulossa torstaisin - seuraava ensi viikolla uuden vuoden kynnyksellä.
Joulukoristelut alkavat olla valmiina, joten muistelot ja suunnitelmat saavat hetkeksi jäädä. Seuraavaksi mieheni laittaa kinkun uuniin ja alamme paketoida joululahjoja🤶🏻🎅🏻. On aika kiittää ja rauhoittua joulun viettoon yhdessä perheen kanssa.

Ihanaa joulunaikaa Sinulle ja läheisillesi♥️!

MarjukkaEi kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig