Joululahja virkkaajalle eli minulleūüėČ

 Tied√§ttek√∂ ihmistyypin, joka uuden harrastuksen aloittaessaan aina hankkii kaikki vermeet vimpan p√§√§lle? Minussa on ehk√§ v√§h√§n tuota vikaa. Silti olen jostain syyst√§ taistellut nyt jo muutaman vuoden lankavyyhtien kanssa - joista on siis l√§hes poikkeuksetta tullut sotkuvyyhtej√§. Olen yritt√§nyt keri√§ lankavyyhtej√§ nojatuolin selk√§myksell√§, keitt√∂ntuolin selk√§nojalla ja jalkojen ymp√§rill√§ - vain osan mainitakseni.
Olen  jo pidemm√§n aikaa himoinnut vyyhdinpuita, mutta en ole raaskinut hankkia. Nyt otin joulupukin hommat itselleni ja tuossa se on - minun joululahjaniūüėć.

 


Vyyhdinpuut tai kerinpuut on jo vanha keksintö. Niitä löytyy myös antiikkisina, mutta päätin kuitenkin hankkia uudet. Omani ovat puiset, muovisiakin löytyy.Kerinpuu kiinniteään puuruuvilla pöydänreunaan. Lankavyyhti pujotetaan puisten pinnojen ympärille ja pinnojen alla oleva kiristin ruuvataan sopivaan kohtaan kiinni. Sitten vaan kierittämään lankaa kerälle - kerinpuut pyörivät ja lanka pysyy selvänä. Miksi ihmeessä hankin tämän vasta nyt??? Ihan huippu vempain!
Seuraava askel onkin sitten kerij√§laite - siin√§ on rulla, johon lanka kerit√§√§n ja kampi, jonka kanssa py√∂ritet√§√§n rullaa... onkohan se jo liian helppoaūüėā.Kaikki lanka ker√§ll√§, eik√§ yht√§√§n sotkuaūüĎĆ!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig