Joululahja virkkaajalle eli minulle😉

 Tiedättekö ihmistyypin, joka uuden harrastuksen aloittaessaan aina hankkii kaikki vermeet vimpan päälle? Minussa on ehkä vähän tuota vikaa. Silti olen jostain syystä taistellut nyt jo muutaman vuoden lankavyyhtien kanssa - joista on siis lähes poikkeuksetta tullut sotkuvyyhtejä. Olen yrittänyt keriä lankavyyhtejä nojatuolin selkämyksellä, keittöntuolin selkänojalla ja jalkojen ympärillä - vain osan mainitakseni.




Olen  jo pidemmän aikaa himoinnut vyyhdinpuita, mutta en ole raaskinut hankkia. Nyt otin joulupukin hommat itselleni ja tuossa se on - minun joululahjani😍.

 


Vyyhdinpuut tai kerinpuut on jo vanha keksintö. Niitä löytyy myös antiikkisina, mutta päätin kuitenkin hankkia uudet. Omani ovat puiset, muovisiakin löytyy.



Kerinpuu kiinniteään puuruuvilla pöydänreunaan. Lankavyyhti pujotetaan puisten pinnojen ympärille ja pinnojen alla oleva kiristin ruuvataan sopivaan kohtaan kiinni. Sitten vaan kierittämään lankaa kerälle - kerinpuut pyörivät ja lanka pysyy selvänä. Miksi ihmeessä hankin tämän vasta nyt??? Ihan huippu vempain!




Seuraava askel onkin sitten kerijälaite - siinä on rulla, johon lanka keritään ja kampi, jonka kanssa pyöritetään rullaa... onkohan se jo liian helppoa😂.



Kaikki lanka kerällä, eikä yhtään sotkua👌!





Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig