Joulu on taas

Ensimmäinen kokonainen blogivuosi alkaa olla lopuillaan. Kiitos ihana lukijani, että olet ollut blogimatkassani mukana. Blogivuosi on ollut mielenkiintoinen - lukijamäärä on kasvanut ja loppuvuonna blogia on luettu keskimäärin 25 000 kertaa kuukaudessa. Kaunis kiitos❤️. Olen kiitollinen jokaisesta palautteesta, tykkäyksestä ja kommentista niin täällä blogissa kuin somessakin. 

Näen myös mielelläni ohjeillani tehtyjä töitä tai minulta hankittuja virkkauksia - voit jakaa niitä Instagramissa merkkaamalla @virkkauskoukussa päivitykseesi.Tänä vuonna julkaistiin ohjeeni ensimmäisen kerran niin yhteistyökumppanin verkkosivuilla kuin lehdessäkin. Lämmin kiitos yhteistyökumppaneilleni Lappajärven Värjäämö, Pirtin Kehräämö ja Terassimedia.  Iso kiitos myös jälleenmyyjilleni Sylvi Salonen Oy, Taito Varsinais-Suomi,  Suomen Kello- ja korumuseo Kruunu ja Villeriina-verkkokauppa! 
Luetuin juttu oli Mitä tehdä pienistä pitsiliinoista ja hyvänä kakkosena Pellavalangasta virkattu kesäkassi. Itselleni mieleenpainuvin oli helmien värjääminen luonnonväreillä. Tykkään tosi paljon helmistä tekemistäni koruista - käytän niitä lähes päivittäin. Luonnonväreillä värjätessä tuli tosi kauniit värit vaikka joku yllätyskin mahtui mukaan.
Mitäs sitten ensi vuonna? Meillä on edessä muutto parin kuukauden kuluttua, joten sisustusjuttuja ainakin on tiedossa. On kyllä aika jännää muuttaa, kun on yli 20 vuotta asunut samassa paikassa. Odotan kuitenkin innolla pääsyä uuteen kotiin. Siitä lisää keväämmällä. Muuttoon liittyen olen kauhulla katsellut keskeneräisten töiden koriani - sille on pakko tehdä jotain! Haluan ensi vuonna myös oppia jotain ihan uutta käsitöihin liittyvää. Alkuvuodesta on luvassa uutuuslangan testausta ja talvisia virkkauksia.

Blogijuttuja ja erilaista sisältöä löytyy niin täältä blogista kuin Facebookista, Intagramista ja Pinterestistä. Tervetuloa mukaan seuraamaan!  Aktiivisimmin pyrin päivittämään kuvia Instagramissa. Blogiin kirjoittelen edelleen kerran viikossa - tapaammehan jatkossakin aina torstaisin? 

Nyt on aika toivottaa rauhallista joulua ja aloittaa jouluvalmistelut - minulla se tarkoittaa tänä iltana perinteisiä karjalanpiirakkatalkoita.  Mitä on nää tuoksut mun ympärilläin? Mitä on tämä hiljaisuus? Mitä tietävi rauha mun sydämessäin, tää suuri ja outo ja uus?

Minä kuulen, kuink’ kukkaset kasvavat ja metsässä puhuvat puut. Minä luulen, nyt kypsyvät unelmat ja toivot ja tou’ot muut.

Kaikk’ on niin hiljaa mun ympärilläin, kaikk’ on niin hellää ja hyvää. Kukat suuret mun aukeevat sydämessäin ja tuoksuvat rauhaa syvää.”

– Eino Leino –


Ihanaa joulunaikaa Sinulle❤️!

Marjukka


Tämän jutun kuvat on otettu itsenäisyyspäivänä Turun kaupungin valotaidetapahtumassa Valon polku.
Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig