Kaunista kotiin - virkattu torkkupeitto

 Nyt kun sähkön hinta alkaa lähteä laukalle, kaikki varmastikin laskevat kodin sisälämpötilaa. Minä olen aina tykännyt, että kotona on vähän viileää. Makuuhuoneessa meillä on talvellakin patteri kokonaan kiinni.



Kun kotona on viileää, torkkupeitot ovat mukavia lämmikkeitä kun lukee tai katsoo TV:tä. Niitä on kiva olla useampikin, vähän eri paksuisia ja näköisiä. Löytyy sitten sopiva niin vilukissalle kuin vähän lämminverisemmällekin. Ja ovathan ne kauniita sisustuselementtejä.



Meillä torkkupeittoja on aika monta. Olen aiemmin kertonut muhkeasta torkkupeitosta ja ihanasta kalevalapeitosta. Tuo muhkea peitto on nuoremman poikani suosikki - todella lämmin. Itse pidän ulkonäön puolesta eniten kalevalapeitosta - se nyt vaan on niin kaunis. Mutta torkkupeitto, jota yleensä käytän, on Drops Designin ohjeella tehty ”Do as You Dream” -peitto.



Peitto on virkattu Dropsin Lima-langasta. Lanka on 65% villaa ja 35% alpakkaa. Lankaa on mukava virkata ja se on kivan tuntuista. Lankaa kului 850 g.



Miksi minä sitten tykkään käyttää juuri tätä peittoa? Peitto on tehty aika reikäisistä paloista, joten se ei ole hirveän paksu - minä kun en ole kuuman ystävä. Lisäksi tykkään peiton tuntumasta, se on mukavan pehmeä eikä kutita.



Minkälainen Sinun lempipeittosi on? Tykkäätkö enemmän oikein muhkeasta ja lämpimästä vai vähän ohuemmasta?

Lämmintä syksyä!

 

2 kommenttia

  1. On kyllä kaunis peitto!❤️ Meillä löytyy myös monenlaisia peittoja, saa sitten tarpeen mukaan napata niistä parhaimman. Mun oma lemppari on opiskeluaikana kangaspuilla kutomani ruudullinen villapeitto. Lämmin ja kevyt❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kuulostaa mukavalta❤️

      Poista

Professional Blog Designs by pipdig