Kodinhoitohuoneen virkattu kesäasu

 Suuruudenhulluus oli ilmeisesti iskenyt, kun ostin lankaa laukkua varten. Sitä jäi niiiin paljon yli. Miniontelokude sopii hyvin mattoihin, enkä ole vielä, yhtä kynnysmattoa lukuunottamatta, yhtään mattoa tehnytkään. 

Olin ostanut vähän aiemmin Virpi Marjaana Siiran kirjan omA KOPPA Ympyrä. Kirja on todella valloittava ja inspiroiva. Jo lähtien siitä, että sitä luetaan poikittain. Ihastuin kirjassa olleeseen kukkatyynyn muotokieleen, se on samaan aikaan sekä yksinkertainen että kaunis. 

Suosittelen muutenkin kirjaa. Itselläni on tilauksessa toinen omA KOPPA- kirja, Tienvarsikukkia. Vanhempia kirjoja ei ole enää saatavissa.

 

 

Mutta palataan kodinhoitohuoneeseen😊. Virkkasin maton tuo kukkatyynyn ohje inspiraationa. Matto on aika iso - halkaisija on 98 cm. Nyt tuo räväkkä matto toivottaa aurinkoisesti ”Hyvää huomenta” matkalla suihkuun.

 

 

Uuden maton myötä kodinhoitohuone sai muutakin päivitystä. Lisää oranssia virkatuista vanulapuista ja uusista pyyhkeistä. Niitä en sentään virkannut🙂 Vanulaput olen virkannut puuvilla-bambulangasta. Alkuun ne olivat minulle enemmän koriste, mutta nyt en käytä kertakäyttöisiä vanulappuja enää ollenkaan paitsi kynsilakan poistoon). Vanulapun puhdistan käytön jälkeen valkoisella marseille-saippualla, laitan kuivumaan ja pesen pesukoneessa ennen seuraavaa käyttökertaa. Suosikkibambulankani on Himalaya Bamboo Deluxe. Se on helppo virkata ja tuntuu ihanalta. Se on myös mainio lanka tiskirätteihin.

 

VirkkausKoukussa -  virkatut vanulaput
2 kommenttia

Professional Blog Designs by pipdig