Jotain uutta, jotain vanhaa - uudistuneet sivut

 Puoli vuotta sitten jännitti melkoisesti, kun kirjoitin ensimmäisiä blogitekstejä ja olin päättänyt aloittaa bloggaamisen. Tämä puoli vuotta on ollut huima matka - olen oppinut paljon. Kiitos, kun olet ollut matkassa mukana! Nyt on aika mennä eteenpäin ja uudistua - nettisivuilla on uusia juttuja, mutta jotain vanhaakin, tärkein eli blogi pysyy ennallaan. 

Mikä sitten on uutta? 

Minä-sivun takaa löydät tarinan siitä kuka minä olen ja mikä tämän blogin ”the juttu” on. Tykkään laukuista, sen ehkä olet huomannutkin, jos olet seurannut blogiani. Minulta löytyy melkoinen määrä virkattuja laukkuja. Uusia laukku-ideoita putkahtelee koko ajan. En ehdi millään käyttää kaikkia, joten nyt laukkuja löytyy myös sivulta Myynnissä - laukut ja muut virkkaukset
Ja sitten korut, laukkujen lisäksi nekin on ihania; VirkkausKoukussa -betonikoruja löytyy sivun Myynnissä - korut takaa. Korubetoni on ihanan rouheaa. Sivulta löytyy mallikuvat koruista ja niitä voi tilata sähköpostitse. Korut on tehty käsin Suomen Turussa. Jokainen koru on hiukan erilainen, käsityötä kun ovat. 

 


Jotain uutta, jotain vanhaa - ensi perjantaina taas uusi ohje, ollaan yhdessä VirkkausKoukussa🧡!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig