Kesäkassi juuttinarusta

 Heinäkuu ja heinäkuun helteet☀️ Nyt jos koskaan tarvitaan kesäkassi👜🌻!

Juuttinaru ja muut luonnonmateriaalit ovat mukavia rentojen kesäkassien materiaaleja. 
Virkkasin juuttinarusta ympyräkassin. Tein kaksi samanlaista ympyrää ja niiden väliin virkkasin pylväillä kaistaleen.  Lopuksi ompelin kaikki yhteen ja kiinnitin kahdella isolla metallirenkaalla hauskan akryyliketjun kantohihnaksi. Ympyrän kuvion otin jakkaranpäällyksestä Eine Kinnulan kirjasta ”KouKultani - virkkaa käytännöllistä ja kaunista kotiin”. 
Mutta kuvio voi olla joku muukin tai voit virkata kiinteillä silmukoilla suoraa ympyrää. Silloin virkkaa alkuun 6 silmukkaa ihmesilmukkaan. Seuraavalla kerroksella kaksi silmukkaa jokaiseen silmukkaan, seuraavalla kiinteä silmukka ja seuraavaan silmukkaan kaksi kiinteää silmukkaa. Seuraavaksi virkkaa kaksi kiinteää silmukkaa ja seuraavaan lisäys. Eli joka kerroksella lisäysten välissä olevien kiinteiden silmukoiden määrä lisääntyy yhdellä. Jatka kunnes laukku on sopivan kokoinen. Omani on noin 30 cm halkaisijaltaan.
Laukusta tuli muuten kiva, mutta se on lötkö. Ja lötkö ympyrä ei näytä ympyrältä. Hankin askarteluliikkeestä kaksi ohutta rautalankarengasta, joiden halkaisija on 30 cm. Ompelin ne kummallekin puolelle laukkua sisäpuolelle. Nyt tuli ryhtiä! Helpompi renkaat olisi ollut kiinnittää ennen palojen  yhdistämistä, mutta meni se näinkin.

Kiva kirja, pyyhe ja pullo juotavaa kassiin ja menoksi - uimaranta tai piknik puistossa kutsuu hellettä pakenevaa☀️

Pieni huomio - jos et halua näyttää nallekarhulta, älä pue mustaa trikoomekkoa juuttilaukun kanssa… 


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig