Novitan boheemi kesä

 Olen etsiskellyt kivaa lehteä, jossa olisi mukavia virkkausohjeita - haastava homma. Kokemukseni mukaan käsityölehdissä on pääasiassa neuleohjeita. Virkkausohjeita joko ei ole ollenkaan tai on tosi vähän. Tämän kesän Novita-lehti on iloinen poikkeus. Lehdessä on paljon virkkausohjeita - ja minkälaisia! 
Lehdessä oli monta ohjetta, joita sormet syyhysivät kokeilemaan. Ihan ykkönen oli malli 35, Leila - virkattu toppi pikkutytölle. Noi hihat on vaan niin hienot! Hihat on tehty pienistä kukista, muuten pusero on hyvin yksinkertainen. Onneksi lähipiiristä löytyi pikkutyttö, jolle saatoin tehdä topin.  

Ohje on selkeä, kainaloiden kohdalla mulla oli pieniä vaikeuksia, mutta lopputulos on kuitenkin onnistunut. 
Lehdessä oli muitakin kivoja ohjeita - aion tehdä ainakin yhden puseron itselleni, mutta siitä lisää myöhemmin. Lisäksi oli kiva lasten hattu, villatakki…
Lehdessä oli myös aivotutkija Minna Huotilaisen haastattelu neulomisen ja virkkaamisen hyvistä vaikutuksista aivoihin. Minä uskon lujasti, että käsityöt tekevät aivoille ja mielelle hyvää. 

Tämä lehti kannattaa lukea, jos tykkäät virkata!

2 kommenttia

  1. Onpa söpö, harmi kun oma tyttäreni on jo 28-vuotias pari vuotiaan pojan äiti. Pitää etsiä jotain pojalle sopivaa virkattavaa. Ja käydä hakemassa se Novitan lehti - pyytäisin tänäänkin lehtihyllyn ohitse Citymarketissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Lehdessä oli muitakin kivoja ohjeita - kannattaa tosiaan vilkaista:)

      Poista

Professional Blog Designs by pipdig