Kodin kevätpäivitys - uudet sohvatyynyt

Keväisin iskee aina pieni sisustusvimma, jotain pesänrakennusviettiä ilmeisesti. Tai jos totta puhutaan, niin jotain muutosta on kiva tehdä silloin tällöin... eli aika usein😉.

Tällä kertaa kaipasin pientä päivitystä sohvatyynyihin. Meillä on muutama vuosi sitten Etelä-Afrikasta tuodut kaksi seepratyynyä ja gebardityyny olohuoneessa. Ne asettavat pienet haasteet siihen mitä viereen sopii. Jotain hillittyä mielellään.
Olen katsellut Kalevala Cal- peittoja ihaillen - peitto on todella kaunis. Mieleni tekee tarttua haasteeseen. Silloin kun Kalevala Cal (crochet-a-long)  yhteisprojekti oli meneillään, minä olin tuskin aloittanut virkkausta. Joten peitto on minulla vielä tekemättä. Tein testinä ensimmäisen  ruudun, Sari Åströmin suunnitteleman Ilmattaren. Se oli tosi kiva tehdä ja kaiken lisäksi todella kaunis. Ruutu on kuitenkin vain 23 cm kokoinen/sivu. Mietin teenkö neljä ruutua, mutta se ei ehkä olisi niin hyvä. Päädyin jatkamaan ruudun reunuskuviota ja tyynystä tuli mielestäni oikein kiva.

 Tyyny on virkattu Menitan Lasse-langalla, joka oli Kalevala Cal-projektin yhteistyölanka.

 

 

Yksi tämänhetkinen lempilankani on Scheepjes Stone Washed. Lanka on puuvillaa, mutta siinä on 22% akryyliä joukossa. Pidän yleensä langoista, jotka ovat puuvillaa, silkkiä, pellavaa tai jotain luonnonmateriaalia tai niiden sekoitusta. Tämä lanka on akryylistä huolimatta ihanaa. Sitä on helppo virkata ja värit ovat kivoja. Lisäksi se tuntuu hyvältä. Valitsin väriksi Smokey Quartzin ja koska lanka on eläväpintainen, virkkasin tyynyn kiinteillä silmukoilla ilman mitään krumeluureja. Lopputulos miellyttää minua kovasti.

 

 

Pari uutta tyynyä ja sisustusinto on taas pieneksi hetkeksi taltutettu😊 Tosin se Kalevala Cal-peitto olisi tuossa sohvalla oikein kaunis....
Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig