Virkattu lelu koiralle

 Toisella pojallani on kaksi suloista pientä koiraa - Nasu ja Nelli. Ne ovat supersuloisia ja ihanan erilaisia persoonia. Nasu on koirista vanhempi ja aivan ihana. Se pitää Nellin kurissa ja on varsinainen "bosslady". Nelli taas on todella herttainen ja niin kaunis suurine silmineen. Koiraneitien ”mummona” minun tehtäväni on tietysti vähän hemmotella niitä (eli lahjoa😂). Tällä kertaa tein itse uuden lelun - virkkaamalla tietysti.



Ohjeen löysin Meillä kotona-sivustolta. Minä virkkasin lelun säilytyskorin virkkaamisesta jäljelle jääneestä ontelokuteesta koukulla nro 7. Valmiista lelusta tuli 30 cm pitkä, kuten ohjeessakin. 



Yritin tehdä lelusta mahdollisimman tiiviin. Meidän koiraneidit eivät leiki mitään kovin tyttömäisen sieviä leikkejä - paras leikki on se kun ihminen vetää lelun toisesta päästä ja koiraneiti toisesta. Usein leikissä on mukana molemmat koirat (roikkumassa saman lelun päässä), joten kahden lelun tekeminen on turhaa. Leikkiin kuuluu myös pään heiluttaminen puolelta toiselle, lelun nykiminen ja suoraan sanottuna hurja taistelu lelusta. Monikaan lelu ei kovin kauaa tätä leikkiä kestä. Aiemmin tekemäni narulelu on ollut kestävä ja mieleinen. Saas nähdä mitä neidit tästä tykkäävät...



Ja kyllähän tytöt tykkäsivät. Yllättävää kyllä lelu myös kesti leikkiä ja on ainakin toistaiseksi vielä ehjä. On ne vaan niin ihania🥰.


Kivaa tulevaa viikonloppua!


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig