VirkkausKoulu

Yksi blogini luetuimmista kirjoituksista on Virkkaus kiinnostaa - mistä aloitan. Kirjoitus on tähän mennessä luettu melkein 6 tuhatta kertaa eli virkkaamisen aloittaminen todellakin kiinnostaa😊. 
Silloin kun itse aloitin, katsoin ohjeita YouTubesta. Mallista oppiminen on helpompaa kuin sanalliset kuvaukset. Samaan olen törmännyt ohjeita kirjoittaessani - olisi helpompi näyttää kuin kirjoittaa. Niinpä aloitan VirkkausKoulun. VirkkausKoulussa aloitetaan alusta, niistä perussilmukoista ja siirrytään pikkuhiljaa vaikeampiin silmukoihin. Olen itseoppinut virkkaaja, joten saatan pitää koukkua kädessä hiukan omalla tavallani. Olen myös huomannut, että langan pitäminen toisessa kädessä on hyvin yksilöllistä. Sinun kannattaa etsiä oma hyvältä tuntuva tapa. 

Omista kokemuksista oppineena yritän myös opettaa hitaasti, jolloin Sinun on helpompi tehdä yhtä aikaa videon kanssa. Ensimmäisessä jaksossa opetellaan aloittaminen, ketjusilmukka, kiinteä silmukka ja päättäminen. Jakso on vähän pidempi, seuraavat tulevat olemaan lyhyempiä.

Virkkaaminen on kivaa - tervetuloa  mukaan oppimaan! Siirry VirkkausKouluun tästä.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig