Avainlippu - minun valintani


 Olen niin ylpeä - Suomalaisen Työn Liitto myönsi VirkkausKoukussa- myyntituotteille oikeuden käyttää avainlippua.  


Tilaustyö; käsin tehty mohairhuivi


On tietysti itsestäänselvää, että itse tekemäni käsityöt on valmistettu Suomessa. Miksi siis hain avainlippu-merkkiä? 
 
Käsityön tekijän arvomaailma välittyy käsitöissä. Materiaalivalinnat kertovat omaa kieltään, mutta arvot näkyvät myös muotoilussa ja käytetyissä työtavoissa.
 

Villi käsin tehdyt laukut - virkattu ja huovutettu 

Avainlipun kriteerinä on, että tuote on valmistettu Suomessa ja sen kotimaisuusaste on vähintään 50%. Lisäksi tuotteella pitää olla mielikuva Suomalaisesta alkuperästä. Minulle kotimaisuus on tärkeä arvo. Haluan käyttää laadukkaita materiaaleja käsitöissäni ja siksi valitsen myös mahdollisuuksien mukaan kotimaisia lankoja. Valitsemalla kotimaisia tuotteita tuemme kotimaista tuotantoa ja luomme työpaikkoja Suomeen. 


Aalto patalaput on virkattu ja huovutettu, nahkalenkki on irrotettava

Avainlippu-merkki on yhtä vanha kuin minä. Se on auttanut kuluttajia valitsemaan kotimaisen tuotteen jo yli 50:n vuoden ajan. Olen todella ylpeä voidessani liittää avainlipun omiin tuotteisiini. 


VirkkausKoukussa -myyntituotteiden jälleenmyyjät löydät täältä.Betonikorut on ihanan rouheita ja keveytensä vuoksi mukavia käyttää.2 kommenttia

  1. Hieno teko, että hait Avainlipun tuotteillesi. Onnittelut! Vaikka kuinka tiedetään, että on kotimaista tuotantoa yms. niin kyllä sitä kannattaa vielä Avainlipulla liputtaa ja korostaa. Lippuu kiinnittää huomion ja voi olla ratkaiseva tekijä ostopäätöksen tekemisessä. Kotimaisten ja suomenlampaanvillasta kehrättyjen lankojen valmistajien kannattaisi myös Avainlippu hakea. Nehän ovat ihan oikeasti ja kokonaan suomalaisia lankoja.

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig