Hauskoja tilaustöitä

 Teen jonkin verran tilaustöitä. Usein pyynnöt koskevat töitä, joista olen kirjoittanut blogissa, mm. laukkuja olen tehnyt aikamoisen määrän. Hauskimpia ovat lapsilta tulevat toiveet ja tilaukset.

Viimeisin tilaus tuli tytöltä, joka on innokas heppatyttö. Hän tarvitsi pienten leluheppojen talliin virkatun maton. Tähän haasteeseen oli pakko tarttua heti😊!Virkkasin maton aiemmasta työstä jäljelle jääneestä Novitan Cotton resque-langasta, väri kataja. Lanka on 100 % puuvillaa ja kivan rouheaa. Virkkuukoukkusuositus on 4.
Virkkasin kiinteillä silmukoilla n. 13 x 14 cm kokoisen maton. Maton päihin tein vielä hapsut. 


Joskus toiveet voivat olla hyvinkin yksityiskohtaisia. Olin pari vuotta sitten lomalla ystäväperheen luona ja minulla oli tietysti myös virkkaustyö mukana. Perheen pikkuneiti katseli virkkaamaani huivia ja kertoi, että hänen nallensa tarvitsisi myös huivin. Kerroin, että voisin auttaa asiassa ja tiedustelin, että minkälainen huivin pitäisi olla. Sain lavean selityksen huivista ja tarkentavan piirroksen. Minulla on mallipiirros vieläkin tallella. Lapsen mielikuvitus on ihanaa, sitä ei aikuisen rajoitteet vielä kahlitse.


Nallen huivin mallipiirros - kuvan julkaisuun saatu suunnittelijan lupa.Oli antoisaa seurata vierestä huivimallin suunnittelua ja huivin toteuttaminen oli hauskaa. Ulkopuoliselle malli ei välttämättä täysin aukea, mutta minulle oli selvää minkälainen huivista pitäisi tulla. Silti minua jännitti kun työ oli valmis - onnistuinko? Palaute valmiista huivista oli; ”Kiitos, tää on just hyvä.”  

Parasta on tyytyväinen asiakas❤️.


Nallen valmis huivi - tässä tosin minun nalleni kaulaan sovitettuna.


Mielikuvitusrikasta viikkoa!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig