Minä

 Hei! Blogin takana koukkua heilutan minä - Marjukka Iitti. Olen reilu viisikymppinen taloushallinnon ammattilainen, joka on hurahtanut virkkaukseen. Silloin kun en pähkäile debetin ja kreditin kanssa, nautin kotoilusta ja kokkailusta, harrastan golffia ja virkkaan🧶.

 Virkkausinnostus lähti liikkeelle ystäväni virkkaamasta torkkupeitosta… ihmettelin hänen ”mummotouhujaan” ja hetken päästä löysin itseni lankakerien keskeltä nenä kiinni YouTubessa opettelemassa virkkaussilmukoita. 

Virkkaan omaksi iloksi ja haluan jakaa sitä innostusta myös muille kauniiden kuvien, hyväksi havaitsemieni ohjeiden sekä omien ideoideni muodossa. Blogin aiheena on pääasiassa virkkaaminen, mutta saatan lipsua virkkauksista myös muihin käsitöihin ja askarteluihin tai kirjoittaa jostain ihan muusta - vaikka kattauksista, lempiruuasta tai vaikka sisustuksesta.

Minulta on paljon kyselty myös mahdollisuutta ostaa virkkauksiani. Koska varsinkin laukkuja syntyy yli oman tarpeen, virkkauksia ja koruja löytyy nyt VirkkausKoukussa-shopista ja muutamilta jälleenmyyjiltä.

Ollaan yhdessä VirkkausKoukussa - tervetuloa mukaan🧡!

Marjukka


Kommentit