Minä

Hei! Blogin takana koukkua heilutan minä - Marjukka Iitti. Olen reilu viisikymppinen taloushallinnon ammattilainen, joka on hurahtanut virkkaukseen. Silloin kun en pähkäile debetin ja kreditin kanssa, nautin kotoilusta, pihastelusta ja kokkailusta, harrastan golffia ja virkkaan🧶.

Virkkausinnostus lähti liikkeelle ystäväni virkkaamasta torkkupeitosta… ihmettelin hänen ”mummotouhujaan” ja hetken päästä löysin itseni lankakerien keskeltä nenä kiinni YouTubessa opettelemassa virkkaussilmukoita. Virkkaan omaksi iloksi ja haluan jakaa sitä innostusta myös muille kauniiden kuvien, hyväksi havaitsemieni ohjeiden sekä omien ideoideni muodossa. 

Blogissa käsitöitä tehdään pilke silmänkulmassa uutta opetellen – purkaminen ja uudelleen aloittaminen kuuluu asiaan. Mukaan voi tulla vaikka ei vielä osaisikaan, seuraamaan ja oppimaan. Vaikka blogissa pääpaino on virkkaamisessa, nautin myös muusta käsillä tekemisestä ja lipsunkin välillä niin pihajuttuihin kuin uusien käsityötekniikoiden opetteluun. 

Omaa virkkaus- ja korumallistoani on pieniä sarjoja myynnissä ja teen myös jonkin verran tilaustuotteita. Tuotteisiin ja jälleenmyyjiin voit tutustua täällä. Mikäli olet kiinnostunut jälleenmyynnistä, olethan yhteydessä!

Osa blogijutuista ja ohjeista on toteutettu yhteistyössä eri yritysten kanssa. Blogiyhteistyöt on merkitty tekstillä ”kaupallinen yhteistyö”. Osa tuotteista on saatu kaupallisen yhteistyön myötä tai testattavaksi, näistä on maininta tekstissä. Mainostan vain sellaisia tuotteita, joista itse pidän. Tekstit ja niissä esitetyt mielipiteet ovat omiani.

Ollaan yhdessä VirkkausKoukussa - tervetuloa mukaan🧡!

MarjukkaKuva: Mikko Kaaresmaa

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig